HIMLEN LUKTAR PLAST



Later skaters!

30TH, WISH



T-shirt_Monki / Jacket_H&M (Consious Collection) / Shorts_old / Sandals_New Yorker / Bag_selfmade.

Om jag skulle iväg idag hade jag klätt mig så här. (Handen ser dum ut, haha)

SCREENCAPS








Att filmen skulle vara überkass har jag svårt att hålla med om, men den var kanske inte världsbäst. Däremot var den väldigt fin, hade ett bra soundtrack och sjukt duktiga skådisar (Elle Fanning!). En bra sjukfilm, helt enkelt. Se! Man blir lite kär i USA och Hollywood, det ser så himla vackert och fluffigt ut.

JAZZAR TILL DET.


T-shirtklänning / H&M. (En aning neonigare i verkligheten)

Dissar pyjamas och byter upp mig till neon, kankse hade varit fint med lite silver till...

Har duschat och bytt om från pyjamas till neon. Kanske ska dra till stan och köpa vita strumpisar, eller låna av någon. Men jag tvivlar på att jag kommer orka hålla humöret uppe på stan, risken är att det slutar med att jag surar och inte hittar någonting. Så, jag tror jag står över. Älskar att diskutera med mig själv i blogginlägg och sedan komma fram till ett resultat. Mycket festligt. Istället jazzar jag till det med Ella Fitzgerald. Ses!

SOMEWHERE

http://www.joblo.com/movie-posters/images/full/somewhere-poster1-1.jpg
via Google

Lite tid att ta död på. Ska se på en film nu. Later skaters! (Trot sina kassa recensioner tror jag ändå att den är fin på något sätt)

MILK


Ph: me. Edit: me.

Idag är vädret halvbra, blir nästan 18 grader framåt lunch typ. Jag tycker det är rätt kallt, men man får ju inte vara kräsen. Och just det, jag är hemma idag. Mådde skit när jag vaknade och försökte dricka ett antal glas mjölk för att må bättre. Imorgon, däremot, blir det 22 grader, perfekt ungefär. Men, då ska jag ha på mig strumpbyxor och sextiotalsstass. Jobbigt läge, får nöja mig med en eftermiddagsolning där.

NYHETER.



Om man tittar under nyheter på H&M får man nästan alltid några nya saker uppskrivna på önskelistan. Just nu gillar jag det här väldigt mycket. Måste skaffa mig lite av det.

1. T-Shirt, 79,50 sek.
2. Bikini, 199 sek.
3. Jumpsuit, 249 sek.
4. Shorts, 149 sek.
5. Skor, 299 sek.

Mycket fint. Sannerligen, sannerligen. Får mig att undra varför våren envisas med att stanna kvar, eller är det hösten som smygit hit? Det är väldigt hemskt. Hur som helst, om sommaren någonsin hittar hit vill jag ha på mig det här, färg färg färg. Grymt.

SO HAPPY I COULD DIE


Ph: Maja and me. Edit: Me.

Tänk vad mycket man kan få gjort en lördag, provat utklädnad (översta bilden till höger), kan ni gissa vad jag är? Och, ja, det är typ allt vi gjort. Lyssnade på Lady Gaga när vi posade. Det var mysigt. Nu ser vi på Transformers, den är bäst. Ha en bra Lördag, det har vi. Puss

--

Posed for each other and tried on costumes (up, to the right) and listened to Lady Gaga. An awesome Saturday. XX

THE THREE MUSKETEERS

Ems Edge

Jag gillar den här bilden så himla mycket, påminner mig om mina två bästa tjejkompisar. SNART ska jag berätta om den där hemlisen...

Blev lite sur på mig själv när jag faktiskt gillade vädret imorse, så himla konstigt och ologiskt. Nä, men vad händer. Lyssnar på City & Colour och väntar på att Maja (en av mina bästa tjejkompisar) pallrar sig hit. Hon kommer nog snart. Nu vill jag faktiskt bara ha bra väder och snygga kläder, har så himla mycket inspiration. Bara väntar på att få visa er nåt av det snart.

COME BACK AND DON'T LEAVE



Okänd och Julia

Jag orkar inte vänta längre! Jag vill ha sommar nu, den kom i en vecka och sen försvann den, och nu har jag på mig höstkläder och paraply. Det är fel, FEL, men stora bokstäver till och med. Sommaren måste komma nu.

Jag vill att det ska vara sommar, allt plugg avklarat, noll ångest, sommarklänning och bara ben, brända axlar, häng på bryggor, årets sommarplåga på högsta volym, jordgubbar med mjölk, roadtrips, ligga i hängmatta och läsa en tjock bok, somna i vita lakan, gå i gräset barfota, klia på myggbett, nattbada, och så massor av sol...

STYLE ETC

http://bloggfiler.no/vanillascented.blogg.no/images/211066-9-1304360724528.jpg
Se resten av bilderna här.

Älskade de här bilderna för några veckor sen, ni borde kolla in det, om ni inte redan gjort det. Det är vackert. Så, nu ska jag skriva, som sagt. Puss.

RED

Lost.

 

Gillar bilden himla mycket. Det röda, och det mörka, och allt ljus. Fin bild helt enkelt. Nu ska jag skriva på diverse arbeten och sånt där. Men vi ses nog emellanåt. Längtar efter att bjuda på något eget snart, och inte bara en massa fina saker. Det känns som att ni inte vet vem jag är längre, eller? Hmm. Vi får väl se.


PRIM


Ur Prim Magazine

Prim Magazine är ett magasin grundat av den sjuttonåriga Kristin Prim. Tidningen är fantastisk, fylld av en massa vackra foton och jag blir lika kär i ljuset varje gång. Ni borde kolla. Kristin Prim är fantastisk.

CODE: CRUSH



Julia och Angelica

Är lite smått förälskad i den där rapsfotograferingen, och lite smått galen i att resa bort till turkost vatten. Sjukt mycket faktiskt. Bara så ni vet. Jag kanske inte nämnde att jag var på bio igår? Nej. Det var jag, jag och Chitra gick på den nya Pirates-filmen och hade det allmänt bra hela eftermiddagen. Det var mys. Puss.

(Angående filmen: inte lika bra som de första, men Jack funkar alltid (plus att sjöjungfrur är det tuffaste jag vet)).

SOW, A NEEDLE PULLING THREAD

Unknown, sorry (again).

 

Jag har varit smått kär i den där klänningen sedan första gången jag såg den i vintras. Nu är jag sjukt sugen på en liknande till skolavslutningen? Eller, bara till sommaren. Tänkte försöka hitta något fint orange tyg och sy en liknande (för jag har en liknande vit, så jag tänkte kopiera mönstret) med några små ändringar. Kate Bosworth bär upp den så himla bra, och jag tror att modellen är rätt bra för mig med, faktiskt. Skor? Weekday... hihi.

 

--

 

Loving Kate Bosworth's dress! Need to find/sow one for myself.


LOVE THAT PICTURE


Unknown, sorry.

Jag tänkte bara säga att jag tänkte lägga upp en sommar-spelista snart, så länka gärna era favoritsommarlåtar! Puss.

--

I need help putting together a summer playlist, so link me you favorites! xx

番茄



Jag måste bara tipsa er om den bästa salladen någonsin, det är så sjukt gott. Ni behöver det här och gör så här:

Fem till nio tomater.
En röd lök.
Ett paket fetaost.
Olja med citronsmak.
Salt och peppar.
Och basilika.

Skär oregelbundna bitar av alla tomater, skiva rödlöken och smula fetaost, allt i en skål. Häll rikligt med olja över och salta och peppra tills det känns bra. Blanda! Strimla basilikan stort och blande ner den också. Det är receptet på den grymmaste tomatsalladen någonsin. Prova och njut, gott till grillat och sommarmat..

Så konstigt att göra matinlägg, men det här är faktiskt super så... jag var bara tvungen.

PS. Det står "tomat" på kinesiska i rubriken. Just so you know!

ADVENTURER


Unknown

Jag kan inte undgå att känna mig ovanligt klar och färdig med en massa skolsaker? Är det konstigt? Det känns som att det borde finnas massor mer att göra, men icke! Allt känns förvånansvärt klart och slut... Idag har jag bara varit i skolan, kommit hem, pressat grapejuice och sett på Gossip Girl. Helt okej måndag, behövde chilla efter den händelserika helgen. Nu ska jag ordna lite saker och fortsätta tänka på mina slutbetyg. Puss.

PONYTAILS//


Unknown

Jag saknar att kunna ha hästsvans. Det är fint.

Så, jag skrev precis färdigt ett skolarbete som ska redovisas imorgon. Lite läskigt men helt okej, det är ju över på fem minuter. Nu ska jag krashlanda i sängen och fnurla på lite inlägg till er. Hoppas ni kommer gilla det. Vi hörs snart igen, puss.

--

I miss being able to put up a ponytail. It's nice, and smart.

So, I just finished writing a paper, and now I'm planning on crashing in the bed. Sounds good to me. Talk to you soon, kisses.

H&M HÖST

 

 

 

Frida Fahrman och Emma Elwin

 

Höstmode, lite deppigt att tänka på, men desto bättre blir tanken när man ser hur snyggt H&Ms höstmode är! Så snyggt, och skorna är ju helt crazy snygga!


20TH


T-shirt / H&M. Trousers / Monki.

Jag har inte visar er väskan jag gjort, själv. Den är vävd och grön, och jag älskar den! Fin, tycker jag. Det här hade jag i alla fall på mig i fredags. Peace out!

--

I've made that bag myself. I'm very pleased with the result. Anywho, this is what I wore last friday. Peace out!

OH, HAPPY DAY





Det blev ingen konsert i fredags, inte för oss i alla fall. Det var galet mycket folk på Liseberg och när vi var så nära(!) ingången stängde dem. Surt, men vi deppade inte för det och såg på bio istället mycket trevligt. Bästa brudarna i stan. Det blev en del komplikationer med tågen på kvällen och det slutade med att vi satt på stadshus-trappan i Kungsbacka och väntade på en hur snäll kille som helst som skulle hämta oss köra oss hem till Varberg. Det var den dagen, och det var en bra en. Jag köpte en skitbra grej, som jag ska visa snart. Puss.

--

No concert, since they closed on us and we had to go see a movie instead. No probs, it was awesome anyway and these chicks made the day. XX

CONCERT

http://lisebergbackstage.se/wp-content/uploads/2011/04/maggio1.jpg

Sitter hemma hos Melinda och vi fixar oss till ikväll. Den 20 Maj, det innebär utomhuskonsert på Liseberg med ingen annan än Veronica Maggio. Åh, det kommer bli så grymt! Jag ska fota en del (med min iphone, glad och ledsen) så jag uppdaterar er hur det var imorgon när jag kommer hem. Längtar tills klockan 20 ikväll! Om ni helt har missat det här, så sväng förbi Liseberg ikväll och ha lite kul! Puss.

--

Getting ourselves together for the concert tonight, it's gonna be so much fun! Can't wait!

TIPS!



Wow! Jag måste bara tipsa er om en grej, typ världens grej. H&M och Minoutfit.se håller en tävling där man kan bli utsedd till Trendscout på Roskildefestivalen i Danmark. Det enda man behöver göra är att posta sin bästa festivaloutfit på minoutfit.se och skriva en kort liten anledning till varför just du bör vara Trendscout i år.

Då får man ta med sig en kompis och ha det grymt och VIP-igt på Roskilde, fota snygga outfits på besökarna och lyssna på grymma band och artister. T.ex. Yelle, The Tallest Man On Earth, James Blake, Arctic Monkeys, Daniel Adams-Ray och Lykke Li. Åh, Roskilde i sommar hade inte varit fel men tyvärr måste man vara 18 år gammal (bummer!). Men ni som kan, tävla tävla tävla! Vilken chans!

PS. Läs mer HÄR!

ONCE UPON A BOB



En gång hade jag kortare hår och en svart outfit. Det var tider det. Höst var det med.

--

Once upon a time I had a bob and I wore a black outfit, I loved that. Autumn.

NOT PANTS, SHORTS

Just nu skulle jag inte säga nej till några av de här shortsen! Shorts är ju faktiskt väldigt praktiskt, om man inte vill springa omkring i miniklänningar t.ex. Och så är det ju väldigt fint, bara det.

 

1. Modekungen.se, 599 sek.
2. Monki, 250 sek.
3. Modekungen.se, 499 sek.
4. Modekungen.se, 399 sek.
5. H&M, snart.
6. Weekday, 250 sek.
7. Weekday, 300 sek.
8. H&M, 149 sek.
9. Weekday, 400 sek.

ON MY MIND.



Mystiska, prunkande trädgårdar.



De här skorna från Weekday.



Hur mycket jag saknar att vara en hästtjej.



Rosie Huntington-Whitelys stil.



Och hur längesen det var jag såg på Svampbob.

Källor: lost, 2, lost, 4, lost.

A DREAM IS A WISH YOUR HEART MAKES

bild
Editorial.

Klänning H&M och antagligen ett Céline-halsband, men det finns ett liknande på Lindex. Himla fin kombo. Bara så ni vet. Hela editorialen är väldig snygg. Tipstips!

RAOWR

Foto:
Ge mig en djurprintströja. Lite kär i den här typ, kanske?

LYCKA ÄR...



När ens mamma kommer hem med ett vitt iPhone-skal (förlåt Ina) utan att du vet om det, och när den senast Elle landar i brevlådan en regnig dag. Tack.

--

Happiness is when your mom gives you a white iPhone shell, along with the latest Elle on a rainy day.

HUH



Lost.

Lite arkivbilder, som alltid funkar.

Jag har hemarbetsdag. Och den borde vara full av plugg, istället har jag kodat, sett på Gossip Girl och kokat gröt. Nu ska jag dock börja, tycker jag. Direkt in på alla hemsidor som skriver någontig om New Zeeland. Vet ni något bra? Skriv det då! Tackar. Puss-

DRESSED IN WHITE SOMEWHERE


lost

God förmiddag kära läsare. Min dag började rätt kasst men slutar desto bättre, hoppas jag. Vaknade tidigt av fruktansvärda ljud från slipmaskiner, borrar och sågar. Hemskt. Hade en massa problem med min mammas iPhone och sedan tog mjölken slut. Fruktansvärd morgon.

Nu ska jag städa mitt rum, och jobba litegrann, tänkte även unna mig lite film... innan det är dags för den stora familjetraditionen ikväll. Himla bra eftermiddag iallafall.

Jag har börjat koda en grej, ni får se snart. Det kommer bli awesome. Plus att jag har en idé, som jag måste kolla med mina bästa vänner först, innan ni får veta. Spännande va?! Pussar.

--

Had a pretty rough morning, but I hope the day ends better. And ofcourse, I have some things to tell you, soon. It's gonna be GR8 (haha)! I'll tell you soon. XX

MONSTER

http://cdn.guyism.com/wp-content/uploads/lady_gaga_elle_002.jpg
via google, från en gammal elle-tidning.

SVT1 visar en Gaga-konsert från Madison Square Garden. Och hon är bara så himla grym att det är crazy. Just so you know. Åh, jag blir så himla sugen på att gå på konsert! Tur att jag inte behöver vänta så länge... jag berättar för er snart. Puss.

Åh, just ja. Ni skulle få en spotify-lista. Inte så stor men, typ maj. Varsågoda!

Update: Nu sjunger hon Monster, den bästa Monster. Grymt. Och Speechless var fantastisk också. Hon är grym.


WATER


by me (and my iphone)

Levde typ på den här drickan igår kväll, GOTT!

Ledsen för uselheten på uppdatering här. Men jag har helt enkelt inte haft någon som helst inspiratione, eller jo, det har jag. Men jag har inte haft tid eller ork att färdigställa något av alla inlägg jag fnurlar på i huvudet. Imorgon eller lite senare idag tänkte jag ge er spellistan för maj... om ni vill? Pussar.

--

Was living on this water yesterday, so good! Sorry for the bad posting, my head is full of posts I wanna' give to you guys. So, I bet they're coming rel soon. I'm gonna' link you guys a playlist later? If you want. xx

MODEKUNGEN.SE



Ge mig dessa, från Modekungen.se. Så himla snygga, måste ha dem! Bara måste ha dem! Lite Chanel SS11 (de snyggaste sommarskorna den här säsongen) över dem va? Det tycker jag, i alla fall, och det är ju inte fel på något plan! Älskar.

--

I'm getting a Chanel-vibe from these heels. Want them, need them!

SETS


via vanillascented.

Jag är helt besatt av små matchande set! Den här, från H&M:s höstkollektion (det blir sensammar right?) är ju bara helt crazy bra! När man är brunbränd och snygg, helt perfekt. Måste skaffa.

--

I'm totally obsessed with matching sets! This one's from H&M and I just have to have it! Along with tanned legs and late summer. Crazy good!

JAG BLIR ALDRIG SOM DOM FRÅN STAN



Okej, det blir inga bilder ikväll. Jag och Melinda tog en promenad och vips var det kväll, så nej. Och telefonen är inte så himla grym i gråblå skymning. Nej, ni får nöja er med det här. Funderar på att krasha i sängen? Lockande, under ett varmt täcke i mjuk tisha. Mm, så får det bli, Melinda? Puss.

XOXO



via julia

Mmm, dör lite på hennes frisyr. Bara älskar det så himla mycket! Samtidigt vill jag ha långt hår, men samtidigt inte. Ska överväga. Bra frisyr i alla fall.

Nu ska jag och min nya rumskompis Melinda se på Gossip Girl, det är så himla slappt och bra en regnig tisdagskväll. Postar lite bilder ikväll. Puss.

--

Loving her hair, yum! Gonna' watch Gossip Girl with my new roomie Mel. XOXO

I AM ME AND YOU ARE YOU




Ph: Melinda
Edit: Me

Ville bara visa er hur bra min nya iPhone (4) är, super!

--

Just wanted to show you guys how nice my new iPhone (4) is, super!

SNEAK A PEAK





Sneakpeak på kavajen som jag inte visade tidigare i veckan. Den är vit och tunn, ofodrad och mjuk som silke, helt perfekt. Från H&M:s Concious Collection, 399 sek, och typ det enda som jag verkligen älskade. Resten var fint, men inte min stil. Kavajer är typ mitt favoritplagg, älskar dem, lite perfekt oversize helst och med uppkavlade armar. Mums. Jag köpte också ett par solisar, har nog blivit lite förgiftad av Anna Wintours perfekta frisyr och svarta brillor. Coolt.

--

Sneakpeak of the jacket I bought earlier this week. It's so perfect, I'm dying a bit every time I wear it. It's from H&M:s Consious Collection and it was the only piece I fell for. I also got those black shades, I think I was inspired by Anna Wintour, 'cause I've been reading about her for the essay I was writing, so...

RSS 2.0